Peruskorjauksia

Peruskorjauksia

Kauppakartanonkuja 3:n peruskorjaus valmistui

VVO peruskorjasi Kauppakartanonkuja 3:n kaksi vuokrataloa Helsingin Itäkeskuksessa. Talon 88 asunnon peruskorjaus valmistui vaiheittain marraskuun 2012 ja toukokuun 2013 välisenä aikana.

Alunperin vuonna 1976 valmistuneessa talossa uusittiin sähkö- ja tietoverkot. Asunnoissa tehtiin täydellinen peruskorjaus, jonka yhteydessä uusittiin pintamateriaalit, kalusteet, varusteet ja laitteet. Urakoitsijana toimi OP Saneeraus ja Maalaus Oy.

Malminiityntie 22 peruskorjaus valmistui

Malminiityntie 22 -talojen 90 asunnon korjaus valmistui kesäkuussa 2013. Alueen talot on peruskorjattu saman suunnitelman mukaisesti. Taloissa tehtiin LVI-peruskorjaus, ja asunnoissa uusittiin keittiöt ja kylpyhuoneet sekä kunnostettiin kaikki huoneistojen katto-, seinä- ja lattiapinnat. Urakoitsijana toimi NCC Rakennus Oy.

Peruskorjaus Koivukyläntie 47:ssä

Malminiityn alueen peruskorjaus siirtyi elokuussa seuraavaan vaiheeseen samalla, kun Koivukyläntie 47:n peruskorjaus käynnistyi. Urakka käsittää kolmen talon 144 asuntoa. Tämän jälkeen korjattaviksi jäävät vielä kaksi talokokonaisuutta. Urakoitsijana toimii NCC Rakennus Oy.

Jouluksi uusi koti yli 200 asukkaalle eri puolilla Suomea

VVO:lle valmistui joulukuun 2013 alussa yli 200 täysin uutta tai uusittua kotia eri puolilla Suomea.


Lahden Soramäenkatu 1, Kuopion Niemenkatu 5 ja Helsingin Kauppakartanonkatu 14 ovat peruskorjattua kiinteistöjä.

Lahden Kiveriössä sijaitseva Soramäenkatu 1 uudistettiin peruskorjauksen myötä niin sisä- kuin ulkopuolelta nykyaikaiseksi. Vuonna 1966 rakennetussa talossa on 24 pohjaratkaisuiltaan avaraa asuntoa.

Niemenkatu 5 on Kuopion keskustassa sijaitseva 1962 valmistunut taloyhtiö, jossa on 57 asuntoa. Niemenkadun asunnot kunnostettiin nykyvaatimuksia vastaaviksi.

Helsingin Kauppakartanonkatu 14:n peruskorjauksen viimeisen portaan 66 asuntoa valmistuivat marraskuussa.